Kaempferol

Kaempferol
Praat nu
Productdetails

Risun Bio-Tech Inc is één van de toonaangevende kaempferol fabrikanten en leveranciers, welkom om te kopen fabriek levering zuiver natuurlijke en 100% natuurlijke robigenin, rhamnolutein, pelargidenolon, kaempferia galanga L. van zowel lage prijs en hoge kwaliteit.

Kaempferol

Andere naam: Kaempferia galanga L.; Robigenin; Rhamnolutein; Pelargidenolon

3, 4', 5, 7-Tetrahydroxyflavone;

3,5,7-trihydroxy-2-(4-hydroxyphenyl)-4H-1-benzopyran-4-One

Specificaties: Kaempferol98%

Uiterlijk: Licht gele kristallen poeder.

Testmethode: HPLC

CAS NR.: 520-18-3

EINECS NR.: 208-287-6

Molecuulformule: C15H10O6

Moleculair gewicht: 286.24

Voordelen voor de gezondheid:

Keampferol is een sterke anti-oxidant en helpt ter voorkoming van oxidatieve schade van onze cellen, lipiden en DNA. Kaempferol lijkt om te voorkomen dat arteriosclerose door remming van de oxidatie van lage density lipoproteïne en de vorming van bloedplaatjes in het bloed. Studies hebben ook bevestigd dat kaempferol fungeert als een chemopreventive agent, wat betekent dat het de vorming van kankercellen remt.

De flavonoïden kaempferol en quercetine lijkt te handelen synergetisch bij het verminderen van celproliferatie van kankercellen, wat betekent dat de gecombineerde behandelingen met quercetine en kaempferol effectiever dan de additieve effecten van elke flavonoïde zijn. Dit was een conclusie van een studie door ML Ackland et al. (In Vivo, Feb 2005) met een adellijke titel "synergetische antiproliferative optreden van de flavonols quercitin en kaempferol in gekweekte menselijke kanker cellijnen" ".

Kaempferol kan helpen om kanker te bestrijden omdat het vermindert de weerstand van kankercellen aan anti-kanker medicijnen zoals vinbalstine en paclitaxel.


Onderzoek