Amygdalin

Amygdalin
Praat nu
Productdetails

Risun Bio-Tech Inc is een van de toonaangevende fabrikanten van amla fruit extract en leveranciers, Welkom bij het kopen van fabriek levering puur natuurlijke en 100% natuurlijke amla fruit extract van zowel lage prijs en hoge kwaliteit.

Extract van AMLA Fruit

Productnaam: Amla Fruit Extract

Botanische Bron: Phyllanthus emblica L.

Deel gebruikt: Fruit

Uiterlijk: Bruin fijn poeder.

Specificatie: 10:1

Testmethode: TLC

medische toepassingen van amla fruit extract

Indiase kruisbes, of AMLA is gebruikt door Indiase artsen voor veel chronische ziekten met inbegrip van bloedsuiker controle.  AMLA heet de Hindi terwijl in het Sanskriet, de term die gebruikt wordt is Amalaki. Deze eetbare vrucht is bekend om het hoge gehalte aan vitamine C en haar potente anti-oxidant activiteit, krachtiger dan vele andere kruiden.

Botanische naam
De botanische namen van amla zijn Emblica officinalis Gaertn en Phyllanthus emblica.

AMLA voordeel
Hoewel Ayurvedische artsen veel ervaring met het gebruik van Amla hebben, is beetje menselijk onderzoek beschikbaar in het westen. Is er onderzoek gedaan met amla evaluatie van haar rol als een antioxidant, decubitus preventie, voor mensen met diabetes, voor mentale en geheugen effecten, en de anti-inflammatoire voordelen ervan. Helaas, de meeste van dit onderzoek is gedaan met dieren en er zijn zeer weinig menselijke studies die ons vertellen onder welke voorwaarden dit kruid is in het meeste voordeel.

Knaagdier studies, amla is gevonden nuttig als een antioxidant, voor cholesterol en bloedsuiker controle, voor geheugen, en het gebruik van amla was behulpzaam bij het vertragen van de ontwikkeling van diabetische cataract bij ratten.

Antioxidant
Vanwege het hoge gehalte aan vitamine C en polyfenolen is extract van de amla een krachtige antioxidant.

Antioxidatieve activiteit, polyphenolic inhoud en anti-glycation effect van sommige Thaise geneeskrachtige planten traditioneel gebruikt bij diabetische patiënten.
Med Chem. 2009 maart; Kusirisin W, Srichairatanakool S, Lerttrakarnnon P, Lailerd N, Suttajit M, Jaikang C, Chaiyasut C. departement farmaceutische wetenschappen, Faculteit farmacie, Universiteit van Chiang Mai, Chiang Mai 50200, Thailand.
Ethanolbevattend extracten van 30 Thai medicinale planten, traditioneel gebruikt als alternatieve behandelingen bij diabetes, werden geëvalueerd voor antioxidatieve activiteit. Vijf planten had sterke anti-oxidant activiteit: Amla Phyllanthus emblica Linn., Terminalia chebula Retz., Morinda citrifolia Linn., Kaempferia parviflora muur. en Houttuynia cordata Thunb., respectievelijk. AMLA had sterkere antioxidatieve activiteit dan de andere planten. Uit het onderzoek bleek dat de totale polyfenol en tanninegehalte van Amla en de inhoud van de flavonoïde van Houttuynia cordata de hoogste waren. De resultaten impliceren dat deze planten potentiële bronnen van natuurlijke anti-oxidanten die vrije radicalen opruiming activiteiten hebben plaatsgevonden en kunnen worden gebruikt zijn voor vermindering van oxidatieve stress bij diabetes.

Chemische en antioxidant evaluatie van Indiase kruisbes amla supplementen.
Phytother Res. 2009 januari. Poltanov EA, Shikov AN, Dorman HJ, Pozharitskaya ON, Makarov VG, Tikhonov VP, Hiltunen R. Open naamloze vennootschap 'Diod', 11a Derbenevskaya Avenue, 113114, Moskou, Rusland.
Deze studie evalueerde de chemie en de anti-oxidant eigenschappen van vier commerciële amla fruit extracten. Alle fragmenten vervaardigd positieve reacties in de totale fenol, totale flavonoïde en totale tannine testen. De aanwezigheid van overwegend polyphenolic analyten, bijvoorbeeld ellagic en gallic zuren en corilagin, werd bevestigd.

AMLA voor cholesterol
Invloed van amla (Emblica officinalis Gaertn.) op hypercholesterolemie en lipide peroxidatie bij ratten cholesterol-gevoed.
J Nutr Sci Vitaminol (Tokio). Dec 2005; 51 (6): 413-8.
Instituut van natuurlijke geneeskunde, Toyama medische en farmaceutische Universiteit, 2630 Sugitani, Toyama, Japan.
De effecten van amla op low-density lipoprotein (LDL) oxidatie en cholesterol niveaus werden onderzocht in vitro en in vivo met behulp van LDL Cu(2+)-geïnduceerde oxidatie en cholesterol-gevoed ratten. SunAmla en ethylacetaat (EtOAc) extract van amla aanzienlijk geremd thiobarbituric zuur (TBA)-gehalte van het reactieve stoffen in de LDL Cu(2+)-geïnduceerde oxidatie en de effecten sterker waren dan die van probucol. Deze resultaten suggereren dat amla kan gelden voor hoge cholesterol en preventie van atherosclerose.

Diabetes
Is diabetes controle een voordeel van amla kruid of extract van de amla?
Een studie in de dieren toont dit kruidensupplement een rol bij het verminderen van de oxidatieve schade van hoge bloedsuikerspiegel.

AMLA extracten vermindering van oxidatieve stress bij diabetesratten streptozotocin-geïnduceerde.
J Med voedsel. 2005 val; 8) 3): 362-8. Bio-voeding Division, Taiyo Kagaku Co. Ltd., Yokkaichi, Mie, Japan
De antioxiderende eigenschappen van amla extracten en hun effecten op de oxidatieve stress in streptozotocin-induced diabetes werden onderzocht bij ratten. AMLA in de vorm van hetzij de commerciële enzymatische opvragen SunAmla (Taiyo Kagaku Co. Ltd., Yokkaichi, Japan) en/of een fractie polyfenol-rijk van ethylacetaatextract kreeg mondeling voor 20 dagen tot de streptozotocin-geïnduceerde diabetische ratten. AMLA extraheert toonde sterke vrije radicalen opruiming activiteit. AMLA bleek ook sterke inhibitie van de productie van geavanceerde geglycosyleerde eindproducten. De orale toediening van amla uittreksels aan de diabetesratten enigszins verbeterd gewichtstoename en ook aanzienlijk verlicht verschillende oxidatieve stress indices van het serum van de diabetische ratten.

Bescherming tegen straling
Nemen van amla extract supplementen zou nuttig zijn in die ondergaan radiotherapie of zou het ook het beschermen van de kankercellen die de straling probeert te vernietigen?

Beschermend Effect van een Extract van Emblica officinalis Against Radiation-Induced schade in muizen.
Integr kanker Ther. Mar 2009; Jindal A, Soyal D, A, Sharma Goyal PK. straling en laboratorium van de biologie van kanker, Vakgroep dierkunde, Universiteit van Rajasthan, Jaipur, India.
Het radioprotective effect van extract van de amla werd bestudeerd bij muizen. Zwitserse albino muizen werden blootgesteld aan gammastralen (5 Gy) bij afwezigheid (control) of (experimenteel) aanwezigheid van extract van de amla, mondeling 100 mg/kg lichaamsgewicht, eenmaal per dag gedurende 7 opeenvolgende dagen. Een exemplaar van de dunne darm (jejunum) werd verwijderd uit de muizen en studeerde aan verschillende autopsie intervallen van 12 uur tot 30 dagen. In control dieren, crypt-celpopulatie, mitotische cijfers en de lengte van de villosités aanzienlijk teruggebracht op dag 1; deze later beginnen te stijgen geleidelijk maar deed niet bereiken van het normale niveau zelfs op het laatste interval dat autopsie. De dieren ontvangen extract van de amla voorafgaand aan de bestraling had een hoger aantal crypt cellen en de mitotische cijfers in vergelijking met niet-drug-behandelde controle helemaal de autopsie intervallen. Bestraling van dieren resulteerde in een verhoging van de dosis-afhankelijke in lipide peroxidatie en een vermindering van glutathion en katalase concentratie in de darm op 1 uur na bestraling. In tegenstelling, amla extract behandeling voordat bestraling veroorzaakt een significante afname in lipide peroxidatie en elevatie in glutathion en katalase niveaus.

Huid en collageen
Typ ik Pro-collageen te bevorderen en anti-collagenase activiteiten voor Phyllanthus emblica extract in muis fibroblasten.
J Cosmopterigidae Sci. 2009 Jul-Aug; Chanvorachote P, Pongrakhananon V, Luanpitpong S, Chanvorachote B, Wannachaiyasit S, Nimmannit U. Chanvorachote P, Pongrakhananon V, Luanpitpong S, Chanvorachote B, Wannachaiyasit S, Nimmannit U. departement van fysiologie, Faculteit Farmaceutische Wetenschappen, aan de Chulalongkorn Universiteit, Bangkok, Thailand.
Als onderdeel van een voortdurende zoektocht naar de nieuwe farmacologische activiteiten van amla, de huidige studie is gebleken het type I collageen te bevorderen en anti-collagenase effecten op de primaire muisknop fibroblast cellen. Bij een concentratie van 0,1 mg/ml, extract van de amla aanzienlijk verhoogd het type ik Pro-collageen niveau groter dan die van een onbehandeld controlegewas. Emblica extract veroorzaakt een ongeveer 7.75-fold grotere typ ik Pro-collageen inductie in vergelijking met de asiaticoside versterker bekende kruiden collageen in de dezelfde concentratie van de behandeling. Extract van de AMLA geremd collagenase activiteit op een dosis-afhankelijke manier. Dit plantaardige extract heeft een veelbelovende farmacologisch effect dat profiteert van collageen synthese en beschermt tegen de afbraak en kan worden gebruikt als een natuurlijk ingrediënt van de anti-veroudert.

Sperma bescherming tegen giftige stoffen en drugs
Spermatotoxic effect van ochratoxine en haar verbetering door Emblica officinalis waterig extract.
Acta Pol Pharm. 2009 Nov-Dec; Chakraborty D Verma R. toxicologie Division, Department of Zoology, School voor Wetenschappen, Universiteit van Gujarat, Ahmedabad 380 009, India.
De huidige studie werd uitgevoerd om te evalueren van het effect van de spermatotoxic van ochratoxine en het is verbetering door Emblica officinalis waterig extract. Wanneer de mannelijke albino muizen werden behandeld met ochratoxine. wijzigingen in diverse reproductieve parameters werden waargenomen (zaadcellen tellen, de beweeglijkheid van sperma, sperma levensvatbaarheid en vruchtbaarheidscijfer), wanneer verder behandeld met de waterige extract van Emblica officinalis (2 mg/dier/dag gedurende 45 dagen) verbetering geconstateerd in ochratoxine-geïnduceerde spermatotoxic effect. Wanneer het normale menselijk sperma celsuspensie werd behandeld met ochratoxine (in vitro), werden verschillende morfologische veranderingen waargenomen. Deze werden verder verzacht wanneer behandeld met waterig extract van Emblica officinalis.

AMLA kruid chemie
Dit kruid heeft vele stoffen, met inbegrip van apigenin, galluszuur, ellaginezuur, chebulinic zuur, quercetine), chebulagic zuur, corilagin, isostrictiniin, methyl gallate en Luteoline. Looistoffen in amla omvatten Phyllaemblicin B, emblicanin A (37%), emblicanin B (33%), punigluconin (12%) en pedunculagin.

AMLA Supplement beschikbaar in winkels of op internet
AMLA aanvulling - paradijs kruiden 100% Extract van de Amla 20:1. AMLA fruit extract (Phyllanthus emblica) 20:1 (gelijk aan 5000 mg hele vers fruit) - 250 mg. paradijs kruiden Amla extract is natuurlijk geëxtraheerd met behulp van alleen de beste kwaliteit fruit geteeld in de ongerepte omgeving van de lagere Himalaya gebergte.

AMLA POEDER gebruik
AMLA poeder is licht bruin gekleurd met een samentrekkend geur. AMLA POEDER verkocht in een pond zakken, voorgesteld gebruik een theelepel per dag of zo nodig

Voordelen voor de gezondheid:

Deze behandelen vooral koude en koorts, hoest, keelpijn, difterie, dorst, indigestie, buikpijn, chronische hepatitis, hoge bloeddruk, obesitas, hyperlipidemie, vochtige hitte oedeem, micturition, enz.

het certificaat van Echtheid van de amygdalin

Item

specificatie

resultaat

methode

Maker verbindingen

NLT 98.0%amygdalin

98,50%

HPLC

Organoleptische
Uiterlijk

Fijn poeder

In overeenstemming is

NLS-QCS-1008

Kleur

Wit

In overeenstemming is

GB/T5492-2008

Geur

Karakteristiek

In overeenstemming is

GB/T5492-2008

Smaak

Karakteristiek

In overeenstemming is

GB/T5492-2008

Parted gebruikte

Zaden

In overeenstemming is

/

Drogen van methode

Spary drogen

In overeenstemming is

/

Uittreksel van oplosmiddel

Water en Ethanol

In overeenstemming is

/

Fysieke karakteristiek
Deeltjesgrootte (80mesh)

100.0%pass40mesh

In overeenstemming is

GB/T 5507-2008

Vocht

< 1,50%

1,10%

GB/T 14769-1993

Asgehalte

< 1,50%

0,25%

AOAC 942.05, 18E

Oplosbaarheid

Oplosbaar in ethanol, methanol en warm water enz.

In overeenstemming is

Visuele

Smeltpunt

223-226 ℃

224-225,5

GB21781-2008T

Optische Specifiekedraaiing

-40.0 ° ~-45.0 °

-42.6

GB 613-88

Residu oplosmiddelen

Eur.Pharm

In overeenstemming is

AOAC 986.15, 18E

Pesticiden

Negatieve

In overeenstemming is

AOAC 971.21, 18E

Zware metalen
Totale zware metalen

< 10.0%ppm

In overeenstemming is

USP < 231 >, methode II

Als

< 2.0%ppm

In overeenstemming is

AOAC 986.15, 18E

PB

< 2.0%ppm

In overeenstemming is

AOAC 986.15, 18E

Cd

< 0.5%ppm

In overeenstemming is

AOAC 986.15, 18E

HG

< 0.5%ppm

In overeenstemming is

AOAC 971.21, 18E

Residuen van bestrijdingsmiddelen
666

< 0.2%ppm

In overeenstemming is

GB/T5009.19-1996

DDT

< 0.2%ppm

In overeenstemming is

GB/T5009.19-1996

Microbiologische test
Totaal kiemgetal

< 1, 000fu/g

90fu/g

AOAC 990.12, 18E

Totale gist of schimmel

< 100fu/g

15fu/g

FDA (BAM) hoofdstuk 18, 8e Ed.

E.coli

Negatieve

Negatieve

AOAC 997.11, 18E

Salmonella

Negatieve

Negatieve

FDA (BAM) hoofdstuk 5, 8e Ed.


Onderzoek