Association conferentie van Shaanxi Plant Extract industrie

Associassion conferentie van Shaanxi Plant Extract industrie

Op 22 januari, shaanxi plant extract industrie Vereniging hield een stichtende conferentie, Gubernskie en stedelijke leiders en relevante shaanxi plant extract industrie 520 afgevaardigden deelgenomen aan de vergadering.
Shaanxi is één van de geboorteplaats van fytochemie in China, die zich bezighouden met het bedrijf meer dan 600, productie van meer dan 2000 soorten rassen. Met de groeiende schaal (15 jaar in een rij, de gemiddelde groei van 25% per jaar), heeft de industrie heeft behoefte aan een vereniging, die kan instellen van industriestandaarden, het reguleren van de industrie, zoals lay-out van de industrie in de toekomst, teneinde de gezonde en ordelijke ontwikkeling van de industrie. Fytochemie vereniging in 62 provincie shaanxi en zullen bedrijven met inspanningen, ontstaat op dit historische moment.
De stichtende conferentie, uit alle hoeken van het land meer dan 320 fytochemie ondernemingen kwam te feliciteren, maar liefst 580 mensen bijgewoond. Conferentie schaal in de provincie shaanxi en zelfs de Chinezen zijn al ongekend.
De tweede dag van de academische BBS, van "vooruitzichten en uitdagingen", "big data", "verantwoordelijkheid", "fytochemie trend", "technologie" en "fytochemie innovatie" zes dimensies volledig ontvouwen, droge goederen, zowel breedte en diepte, is niet van enkele in de provincie shaanxi, is ook zeldzaam in het land.
Shaanxi plantaardige extracten brancheorganisatie is opgebouwd uit shaanxi die zich bezighouden met plantaardige extracten productie, management, beheer en technologie Onderzoekseenheid gezamenlijk vastgesteld in de provincie non-profit maatschappelijke organisaties, veel bedrijven het beheer van de zelfdiscipline van de vereniging en middel voor ontwikkeling onder het begrip ontwikkeling en win-win samenwerking. Shaanxi plant extract industrie vereniging zhi-bende shen in de stichtende conferentie-toespraak is sterk, natuurlijke plantenextracten is het handhaven van een gezond leven van de chip, fytochemie vereniging zal leiden mensen consumeren de normale natuurlijke plantaardige gezonde voedingsmiddelen en geneesmiddelen te handhaven van de kwaliteit van leven en gezondheid, shen, ook aangeboden aan: bouwen plant extract inhoud van high-end productie als de missie van de vereniging , over de ontwikkeling van shaanxi fytochemie in een nieuwe baan.